Swimpy Blog 8

Hier dan weer even een update van ” Swimpy”.

Vanaf september 2014 gaat “Swimpy” weer met volle kracht vooruit.

Wat heeft “Swimpy” de afgelopen maanden gedaan?

• Dat was onder meer in Amsterdam, waar een leuke enthousiaste groep cursisten de cursus hebben gevolgd. Deze cursisten hebben op zaterdag 21 juni 2014 het examen gedaan op de locatie in Zeewolde en hebben met succes de opleidingen afgesloten. Allemaal nogmaals gefeliciteerd. Mede examinator Henrica Bergsma (HEBE training en advies ) kijken wij terug op goede examens van het afgelopen jaar In Zeewolde.
• Voor Randstad Unit Sport Amsterdam . Heeft Swimpy het hele traject Lifeguard verzorgt en Examens verzorgt in diverse baden van Amsterdam en Hoogkarspel (Streekbad).

• Augustus aanbieding. swimpy.nl/2012/11/27/stuurkaarten/ … …
Prijs pakket € 375,= incl. workshop op locatie € 495,= excl btw.

Vanaf September in Amsterdam en Zeewolde
Op aanvraag ook mogelijk in Apeldoorn.

• In september starten wij weer met opleiding Lifeguard Eenheid 1 incl. ZRZ ( Zwemmend Redden voor Zwembaden). Locatie Amsterdam.
• In September start de opleiding “Begeleider recreatieve zwemactiviteiten” Eenheid 2 Locatie Amsterdam e/o Zeewolde
• In September start de opleiding Lesgeven Zwem ABC” Eenheid 3 Locatie Amsterdam e/o Zeewolde.

Heb je ook interesse voor één van de vele cursusmogelijkheden mail ons dan op: administratie@swimpy.nl of info@swimpy.nl

Kortom, ook de komende tijd is “de Swimpycar “weer onderweg van en naar de diverse zwembaden voor stagebezoeken en cursussen. Wellicht binnenkort ook bij je op de eigen locatie? Mail ons voor de vele mogelijkheden op: administratie@swimpy.nl of info@swimpy.nl Wij denken graag met je mee!

Comments are closed.

Opleidingen

Over Swimpy

Swimpy is een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in het opleiden van mensen die werkzaam (willen) zijn in de zwembaden. Bij Swimpy staan kwaliteit en veiligheid al meer dan vijf jaar voorop. Swimpy werkt volgens de opleidingsprogramma’s van het Nationaal Platform Zwembaden en NRZ. Ook voor uw recreatieve zwemactiviteiten is Swimpy uw partner.

Volg Swimpy!