Swimpy in sept. in Amsterdam,Zeewolde en Apeldoorn

Hier dan weer even een update van ” Swimpy”.

Vanaf september 2013 gaat “Swimpy” weer met volle kracht vooruit.

Wat heeft “Swimpy” de afgelopen maanden gedaan?: 

  • Dat was onder meer in Amsterdam, waar een leuke enthousiaste groep cursisten de cursus hebben gevolgd. Deze cursisten hebben op zaterdag 29 juni 2013 het examen gedaan op de locatie in Zeewolde en hebben met succes de opleidingen afgesloten. Allemaal nogmaals gefeliciteerd. Mede examinator  Henrica Bergsma (HEBE training en advies ) kijken wij terug op goede examens van het afgelopen jaar In Zeewolde en Apeldoorn.
  •  Voor Randstad  Unit Sport Amsterdam . Heeft Swimpy het hele traject Lifeguard verzorgt en Examens verzorgt in diverse baden van Amsterdam en Hoogkarspel (Streekbad).

Vanaf September in  Amsterdam, Zeewolde en Apeldoorn.

  • In september starten wij weer met opleiding Lifeguard  Eenheid 1 incl. ZRZ ( Zwemmend Redden voor Zwembaden). Locatie Amsterdam. In samenwerking met  Marjon Huibers ( Swimfantastic) zij verzorgt een gedeelte van de opleiding, haar achtergronden zijn breed maar komt voort uit Reddingsbrigade in Zandvoort, waar zij kader -instructrice is. Een geweldige aanvulling in de opleiding waar ” Swimpy” voor kwaliteit gaat.

Zomeraanbieding

  • Op maandagavond van 1900-2200 uur In Zeewolde. 2,9 en 16 september. 14,21 en 28 okt 2013  Examen zaterdag 2 november  Speciaal programma Eenheid 1  voor die gene die  ZRZ Eenheid 2B e/o 3B al hebben.
  • Begin September start de opleiding Lesgeven Zwem ABC” Eenheid 3  Locatie Amsterdam
  • Begin November  start de opleiding “Begeleider recreatieve zwemactiviteiten” Eenheid 2 Locatie Amsterdam.

 Apeldoorn

  • In het nieuwe Kristal in Apeldoorn bij Aqua Actief gaat Swimpy de cursus Eenheid 1 & 3 verzorgen vanaf September op de zaterdag ochtend tussen 0900-1400 uur.

Heb je ook interesse voor één van de vele cursusmogelijkheden mail ons dan op: administratie@swimpy.nl  of info@swimpy.nl

Kortom, ook de komende tijd is “de Swimpycar “weer onderweg van en naar de diverse zwembaden voor stagebezoeken en cursussen. Wellicht binnenkort ook bij je op de eigen locatie? Mail ons voor de vele mogelijkheden op:  administratie@swimpy.nl  of info@swimpy.nl Wij denken graag met je mee!

Comments are closed.

Opleidingen

Over Swimpy

Swimpy is een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in het opleiden van mensen die werkzaam (willen) zijn in de zwembaden. Bij Swimpy staan kwaliteit en veiligheid al meer dan vijf jaar voorop. Swimpy werkt volgens de opleidingsprogramma’s van het Nationaal Platform Zwembaden en NRZ. Ook voor uw recreatieve zwemactiviteiten is Swimpy uw partner.

Volg Swimpy!