Stuurkaarten

Wie geïnteresseerd is in de wereld onder water heeft een leuke basis met het zwemvaardigheidsdiploma Snorkelen. Er zijn 3 diploma’s Snorkelen te behalen. Je doet per diploma examen. Om Snorkelen 1, 2 of 3 te behalen, moet je het Zwem-ABC hebben.

Swimpy heeft een illustratief lespakket samengesteld voor de cursussen Snorkelen 1, 2 en 3.

Het lespakket met stuurkaarten voor deze cursussen is bedoeld voor kinderen. Wij hebben dit lespakket met zorg samengesteld volgens de richtlijnen vanuit de BREZ 2.0 zwemvaardigheid. Deze stuurkaarten laten kinderen op een speelse manier kennismaken met de verschillende disciplines binnen het snorkelen. In het hedendaagse onderwijs wordt veel met stuurkaarten gewerkt om kinderen zelf te laten ontdekken hoe dingen werken. Idee hierachter is dat kinderen een hoger leereffect bereiken aan de hand van duidelijke instructies via een goed geïllustreerde stuurkaart. Ook in het zwemonderwijs tref je steeds vaker stuurkaarten aan ter ondersteuning van de oefeningen. Voor de cursus snorkelen was dit echter nog niet verkrijgbaar. Swimpy heeft op basis van zijn jarenlange ervaring in het zwemonderwijs in samenwerking met Picture Report voor het snorkelonderwijs dit pakket stuurkaarten samengesteld. Het zijn stuurkaarten voor de cursussen Snorkelen 1, 2 en 3, die als één pakket worden aangeboden. Deze stuurkaarten zijn vanuit de praktijk ontwikkeld en zijn daardoor uitstekend te gebruiken ter ondersteuning van lesdoelstellingen. In afwijking van de bestaande stuurkaarten zijn deze stuurkaarten niet alleen op eindtermen gemaakt, maar door middel van duidelijk geillustreerde tussenoefeningen is de eindterm meer inzichtelijk gemaakt voor het kind. De stuurkaarten zijn geprint op polypropuleen en leveren wij in een zogenaamde flipovermap, zodat het gebruik heel eenvoudig is. Op de locaties waar de stuurkaarten zijn getest reageerden de gebruikers enthousiast.

Prijs:

Wij bieden dit complete lespakket aan voor € 375,- (excl. BTW).

Workshop:

Swimpy biedt u tevens de gelegenheid uw medewerkers in het effectief gebruik van de stuurkaarten te trainen. Deze workshop duurt een dagdeel, informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Comments are closed.

Opleidingen

Over Swimpy

Swimpy is een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in het opleiden van mensen die werkzaam (willen) zijn in de zwembaden. Bij Swimpy staan kwaliteit en veiligheid al meer dan vijf jaar voorop. Swimpy werkt volgens de opleidingsprogramma’s van het Nationaal Platform Zwembaden en NRZ. Ook voor uw recreatieve zwemactiviteiten is Swimpy uw partner.

Volg Swimpy!