Wil jij ook zwemonderwijzer worden?

In een groot gedeelte van Nederland gaan wij voorlichtingen geven over de opleiding zwemonderwijs en zullen wij ook onze samenwerking daarbij uitleggen.
Of je nu aan tafel of digitaal je opleiding wilt volgen, alles is mogelijk. Ook kunnen wij op maat opleidingen bieden. Jij vraagt en wij draaien. En dus is er een bijeenkomst voor belangstellenden

Wanneer: Zaterdag 26 november a.s.
Waar: MFA SAFARI, Sportfondsen Stichtse Vecht
Bisonspoor 237
3605 JM Maarssen
Hoe laat: 11.30 uur, de bijeenkomst duurt ongeveer 1 uur.

Mocht je belangstelling hebben, neem dan contact op met

Willem Verwoerd of Henrica Bergsma, willem@swimpy.nl of henricabergsma@outlook.com

Er kan vrijwel direct gestart worden. De opleiding bestaat uit een theoretisch gedeelte gecombineerd met praktijk en duurt ongeveer 6 maanden. Na afronding van de opleiding kun je waarschijnlijk direct aan de slag. Interesse? Vind jij het leuk om in het water te zijn? Wil je graag een opleiding doen in sport/bewegen? Ben je op zoek naar een gevarieerde baan met diversiteit in werktijden? En vind jij het leuk om een bijdrage te leveren in de zwemontwikkeling van kinderen en volwassenen? Kom dan geheel vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst.

Comments are closed.

Opleidingen

Over Swimpy

Swimpy is een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in het opleiden van mensen die werkzaam (willen) zijn in de zwembaden. Bij Swimpy staan kwaliteit en veiligheid al meer dan vijf jaar voorop. Swimpy werkt volgens de opleidingsprogramma’s van het Nationaal Platform Zwembaden en NRZ. Ook voor uw recreatieve zwemactiviteiten is Swimpy uw partner.

Volg Swimpy!