NIEUW CE 2 met Specialisatie Snorkelen

NIEUW NIEUW CE 2 met Specialisatie Snorkelen. NIEUW NIEUW
De Begeleider recreatieve zwemactiviteiten verzorgt recreatieve activiteiten, die aansluiten op de motieven en doelen van de specifieke (groepen) deelnemers. Daarbij let hij op de veiligheid van de deelnemer en voorkomt risicovolle situaties.
De opleiding CE2 bestaat uit een algemeen deel en uit een specialistisch deel. Het algemene deel omvat het opzetten van activiteiten en de omgang met bezoekers in het zwembad; hun motieven, wensen, beweeggedrag en (on)mogelijkheden. De cursisten doen (basis)kennis op over onder andere motieven van deelnemers, motorisch leren, de rol van de begeleider, trainingsleer, lesopbouw, doelgroepen en activiteiten, en de organisatie van evenementen. Deze opleiding is niet gericht op zwemles geven aan kinderen. Er wordt geen stage gekoppeld aan het algemene deel.
Specialisatie Snorkelen. Cursus incl. Pakket Snorkel Stuurkaarten van Swimpy.

De specialisatie bestaat voor een deel uit theorie en voor een deel uit toepassing van de theorie in de praktijk tijdens de stage. In de theorie vindt verdieping plaats en leert men specifieke kennis over de betreffende doelgroep of de betreffende activiteit. In de stage leert men de theoretische kennis toe te passen in de praktijk wat uiteindelijk leidt tot het zelfstandig kunnen lesgeven in de betreffende specialisatie.
De kennis en kunde over de specialisatie wordt beoordeeld tijdens 4 examenlessen. De algemene kennis wordt getoetst tijdens een groepsgesprek. Als de beoordeling positief is, ontvangt de kandidaat het branchecertificaat Begeleider recreatieve zwemactiviteiten met duidelijke vermelding van de specialisatie Snorkelen van de Nationale Raad Zwemveiligheid.Hiermee is duidelijk welke kennis en kunde de kandidaat beheerst én is hij/zij breed inzetbaar binnen de Nederlandse zwembaden.
Start eind september 2020 Meer info mail naar info@swimpy.nl
Begeleider recreatieve zwemactiviteiten € 995,– (Activity & Leisure Host), CE2 NRZ

Comments are closed.

Opleidingen

Over Swimpy

Swimpy is een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in het opleiden van mensen die werkzaam (willen) zijn in de zwembaden. Bij Swimpy staan kwaliteit en veiligheid al meer dan vijf jaar voorop. Swimpy werkt volgens de opleidingsprogramma’s van het Nationaal Platform Zwembaden en NRZ. Ook voor uw recreatieve zwemactiviteiten is Swimpy uw partner.

Volg Swimpy!