Open avond op woensdag 11 juli 2018 om 1900 uur Zwembad De Steur, Burg. Berghuisplein 2 8261 DD Kampen

Opleiding Zwemonderwijzer met kans op een baan.
In zwembad De Steur in Kampen starten binnenkort de erkende opleiding NRZ ‘beroepsopleiding Instructeur Zwem ABC’ en de opleiding ‘Lifeguard’ in samenwerking Met Zwembad De Veldkamp in Wezep, beide onderdeel van de Sportfondsenorganisatie.
Wie het leuk vindt om in een zwembad te werken en meer wil weten over de functies en opleidingen, kan zich aanmelden voor de openavond op woensdag 11 juli 2018 om 1900 uur.
De opleiding wordt gegeven door HeBe Training en advies & Swimpy opleidingsinstituten. Deze opleiders verzorgen door heel Nederland beroepsopleidingen op het gebied van zwemonderwijs.
Zie de websites https://www.hebetraining.nl/ e/o http://www.swimpy.nl/
De opleiding bestaan uit een theorie en praktijkgedeelte. Je bepaalt samen met je stagebegeleider en opleidingsinstituut wanneer je examen kan gaan doen.
Stages kunnen gevolgd gaan worden in Zwembad De Steur in Kampen of Zwembad De Veldkamp in Wezep. Door de opleidingen zelf te organiseren willen wij goede zwemonderwijzers vinden voor beide zwembaden. Uiteraard kun je met de afgeronde opleiding in elk zwembad aan de slag.
Open avond
Tijdens de Openavond op Woensdag 11 juli 2018 wordt er meer informatie gegeven over de functies en opleiding. De informatie bijeenkomst start om 19.00 uur in Zwembad De Steur, Burg. Berghuisplein 2 8261 DD Kampen
Voor aanmelding openavond mail naar: info@swimpy.nl

Comments are closed.

Opleidingen

Over Swimpy

Swimpy is een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in het opleiden van mensen die werkzaam (willen) zijn in de zwembaden. Bij Swimpy staan kwaliteit en veiligheid al meer dan vijf jaar voorop. Swimpy werkt volgens de opleidingsprogramma’s van het Nationaal Platform Zwembaden en NRZ. Ook voor uw recreatieve zwemactiviteiten is Swimpy uw partner.

Volg Swimpy!