Swimpy Blog 2

 

Zondag 8 mei 2011

 

Het Streekbad Hoogkarspel

Acht cursisten deden examen en zijn helemaal blij met het behaalde resultaat en genieten van een welverdiende lunch.

Swimpy is veel onderweg geweest sinds de laatste blog. Tijd om even bij te praten, een korte opsomming van de activiteiten:

In Amsterdam worden momenteel op de woensdag- en donderdagavond cursussen gegeven voor Eenheid 1 & 2. We werken toe naar het examen op woensdag 29 juni 2011.

Er zijn Lifeguardtrainingen geweest in de buitenbaden van Hillegom http://www.westonline.nl/nieuwsitem/50651 en Hoogkarspel. Resultaat: Er zijn 17 nieuwe certificaten ZRZ behaald.

Ook heeft Swimpy de dag van het Zwemonderwijs bezocht in Congrescentrum Papendal wat goed georganiseerd was door NPZ|NRZ. Thema van de dag: Zwemtrots. Nou trots is wat we mogen zijn op ons mooie vak.

Swimpy heeft voor het BBL/SFN traject nog een mooie cursusdag verzorgt in Bergschenhoek.

Maar ook voor NPZ Scholing & Training in de Haarlemmermeer is een incompany snorkelen gestart met als einddatum eind juni 2011.

Kortom de nieuwe Swimpycar is volop onderweg van en naar de zwembaden. Wellicht binnenkort ook bij u op uw eigen locatie. Voor meer informatie mail: info@swimpy.nl

Comments are closed.

Opleidingen

Over Swimpy

Swimpy is een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in het opleiden van mensen die werkzaam (willen) zijn in de zwembaden. Bij Swimpy staan kwaliteit en veiligheid al meer dan vijf jaar voorop. Swimpy werkt volgens de opleidingsprogramma’s van het Nationaal Platform Zwembaden en NRZ. Ook voor uw recreatieve zwemactiviteiten is Swimpy uw partner.

Volg Swimpy!