Welkom op de vernieuwde site van Swimpy

Swimpy is een nieuwe fase ingegaan het afgelopen jaar.  Swimpy is als zelfstandig opleidingsinstituut nu tevens erkent door NPZ|NRZ. Er worden vele cursussen voor het zwemonderwijs op maat aangeboden. Op dit moment worden er cursussen gegeven in Amsterdam en de start in Almere is in voorbereiding. Verder is Swimpy door het hele land  inzetbaar voor incompany trainingen. In de maanden april en mei is Swimpy in diverse buitenbaden actief  zodat de Lifeguards weer goed voorbereid zijn op de komende zomermaanden.

Tevens is Swimpy vanaf heden te volgen via twitter / facebook en linkedin. De verniewde website is tot stand gekomen door de professionele samenwerking van Picture-Report & Lot concept & ontwerp bno. Het was even wachten op de nieuwe site, maar dat is het meer dan waard geweest.

En last, maar zeker niet least: we rijden nu rond in een nieuwe Swimpy Car! We zijn weer niet te missen op de weg.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met Swimpy op.

Graag tot de volgende blog,

Willem Verwoerd

Laat uw reactie achter

Opleidingen

Over Swimpy

Swimpy is een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in het opleiden van mensen die werkzaam (willen) zijn in de zwembaden. Bij Swimpy staan kwaliteit en veiligheid al meer dan vijf jaar voorop. Swimpy werkt volgens de opleidingsprogramma’s van het Nationaal Platform Zwembaden en NRZ. Ook voor uw recreatieve zwemactiviteiten is Swimpy uw partner.

Volg Swimpy!